Praktijk Irene Poortvliet

Over Irene

Ik werk vanuit mijn hart als natuurgeneeskundig therapeut. Het allerbelangrijkste in mijn leven is om bij mezelf te kunnen blijven. Natuurgeneeskunde past bij mij omdat ik uitga van een holistische visie. Dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Maak daarom ook gebruik van verschillende disciplines. Ik werk vanuit het wederzijds vertrouwen tussen therapeut en cliënt.

Bij het intake-gesprek maak ik gebruik van mijn “gevoeligheid”. Dit helpt mij om nog efficiënter tot de kern van het probleem van de cliënt door te dringen. De ‘rode’ draad in mjin praktijk is de cliënten iets aan te reiken wat op dat moment nodig is om het zelfgenezend vermogen aan te spreken.

Sinds 2005 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk.

Praktijk Irene Poortvliet

Opleidingen

De opleiding tot Paranormaal Therapeut, behaald in 2004, is een HBO geaccrediteerde opleiding en is gevolgd bij het Johan Borgman College (tegenwoordig het CAM Instituut). In 2015 de opleidingen Psychosociale Basiskennis (PSBK) en Medische Basiskennis (MBK) gevolgd bij de Pavo Hogeschool (tegenwoordig het CAM Instituut), onderdeel van Stichting Hoger Onderwijs. Beide opleidingen zijn CPION geaccrediteerd en voldoen aan de Plato eindtermen. Aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundige Therapeuten vanaf 2005. Tevens aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgStichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg en Tuchtrecht Complementaire Zorg.

Foto Irene voor de praktijk

Praktijk Irene Poortvliet

Aangesloten bij

Praktijk Irene Poortvliet

Informatie

Vind meer informatie over

tarieven  en vergoedingen

via onderstaande buttons.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Praktijk Irene Poortvliet