Praktijk Irene Poortvliet

Over Irene

Ik werk vanuit mijn hart als natuurgeneeskundig therapeut. Het allerbelangrijkste in mijn leven is om bij mezelf te kunnen blijven. Natuurgeneeskunde past bij mij omdat ik uitga van een holistische visie. Dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Maak daarom ook gebruik van verschillende disciplines. Ik werk vanuit het wederzijds vertrouwen tussen therapeut en cliënt.

Bij het intake-gesprek maak ik gebruik van mijn “gevoeligheid”. Dit helpt mij om nog efficiënter tot de kern van het probleem van de cliënt door te dringen. De ‘rode’ draad in mjin praktijk is de cliënten iets aan te reiken wat op dat moment nodig is om het zelfgenezend vermogen aan te spreken.

Sinds 2005 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk.

Praktijk Irene Poortvliet

Opleidingen

De opleiding tot Paranormaal Therapeut, behaald in 2004, is een HBO geaccrediteerde opleiding en is gevolgd bij het Johan Borgman College (tegenwoordig het CAM Instituut). In 2015 de opleidingen Psychosociale Basiskennis (PSBK) en Medische Basiskennis (MBK) gevolgd bij de Pavo Hogeschool (tegenwoordig het CAM Instituut), onderdeel van Stichting Hoger Onderwijs. Beide opleidingen zijn CPION geaccrediteerd en voldoen aan de Plato eindtermen. Aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundige Therapeuten vanaf 2005. Tevens aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgStichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg en Tuchtrecht Complementaire Zorg.

Foto Irene voor de praktijk

Praktijk Irene Poortvliet

Aangesloten bij

Praktijk Irene Poortvliet

Informatie

Vind meer informatie over

tarieven  en vergoedingen

via onderstaande buttons.

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Praktijk Irene Poortvliet

Praktijk Irene Poortvliet

Recensies

“Ik kom al jaren bij Irene, zij is zo’n ontzettend lieve, fijne, professionele vrouw met zeer veel (mensen)kennis. Irene werkt vanuit het positieve wat ik persoonlijk heel fijn vindt. Zij neemt echt de tijd voor haar cliënten. Ze luistert, adviseert maar laat de cliënt met name ook zelf nadenken.”

Lees verder

Mariska

“Irene is een lieve, bijzondere en wijze vrouw. Zij heeft mij geholpen bij vele bewustwording-processen in mijn leven. Dit doet zij vanuit liefde, compassie en posivititeit. Ik ben Irene erg dankbaar voor alle stappen die ik onder haar begeleiding heb weten te zetten en alle inzichten die ik hierdoor heb verkregen.”

Lees verder

Selène

“Irene heeft mij enorm geholpen met mijn bewustwordingsproces. Zij luistert met liefdevolle aandacht en voelt aan wat er op dat moment nodig is. In de sessies komen zo stapsgewijs de oorzaken van mijn innerlijke worstelingen naar voren. Vooral de geleide meditaties geven mij veel inzichten. Ik leer met hulp van Irene steeds meer belemmeringen en oude bagage los te laten.

Ik ervaar steeds meer rust, vrede en liefde in mijn leven.”

Raymond

“Irene is in mijn beleving niet alleen een hele bijzondere en krachtige paranormaal natuur genezer, maar ook een uniek voorbeeld van een zeer ervaren therapeut die onvoorwaardelijk en vanuit volledig begrip iemand overzicht en de juiste holistische inzichten kan geven.

Haar helende energie werk heb ik ervaren als zeer uniek en uiterst bevrijdend. Ik kan haar dan ook oprecht aanraden.”

Marnix

“De kracht van Irene vind ik de combinatie van de westerse psychologie en de oosterse natuurgeneeswijze. Irene vertaalt haar kennis naar de cliënt toe in positieve feedback; ze geeft je een zetje om zelf te kijken naar jouw mogelijkheden. Soms heb je net dat ene zetje nodig.

Irene haar behandeling met magnetiseren ervaar ik als heel erg fijn: de energie voel je als een warme deken. Aanrader.”

Sebastiaan